Sensommerkoncert under Bøgetræet
i haven på Fort Alle 17, 2800 Lyngby

Søndag den 27. september 2020 kl. 16 afholdes den sidste Corona koncert af 4 koncerter, som skulle holdes under åben himmel, med støtte fra Augustinus fonden. Koncerten afholdes i familien Slaattos have på Fort Alle 17 i 2800 Lyngby klokken 16.00. De optrædende er pigekoret Vocal Frostbites, som synger akustiske fortolkninger af nordiske populærartisters hits.
Koret akkompagneres af den konservatorieuddannes Ida Riegels på den hjemmebyggede, specialdesignede cello. Ida Riegels har gennem de seneste år etableret sig som cyklende cellist med turnéer i både ind- og udland og vandt i foråret 2020 DR P2 prisen "Årets Ildsjæl".

I de smukke naturomgivelser smelter de 25 unge kvindestemmers lyse og nordiske klang sammen med celloens mørke runde toneunivers. Velkendt populærmusik får et helt nyt udtryk med naturen så tæt og celloens klang fremkalder den bagvedliggende nordiske tone i skandinaviske popmusik.
For at fejre sommerens vellykkede koncerter, udstiller keramikeren Alikka Pedersen denne dag sin keramik i Fort Værkstedets havegalleri, hvor man kan se og eventuelt købe hendes smukke ting. Alikka Pedersen er en keramiker af format, og hun har bl.a. haft udstillinger i Japan, og i Mellemøsten. Hun har ofte holdt foredrag om sin kunst rundt om i i verdenen.

Billetter a kr. 100 kan købes via kortlink.dk/27fvc
eller koncerternes hjemmeside: lindegaardskoncerterne.dk/billetter.
Billetter til de to koncerter 25. og 27. september a kr. 250 kan købes via kortlink.dk/282nt. Børn og studerende halv pris.

Sådan finder du Fort Allé 17: KLIK HER